12.12.2012

Българска стопанска камара и Фондация ”Клийнтех България” имат удоволствие да Ви поканят на обучителен курс “ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕКОЛОГИЧНИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ – БИЗНЕС ИНСТРУМЕНТ ЗА МАЛКИТЕ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ”.  Kурсът ще се проведе на 12.12.2012, сряда, от 9:00 до 13:30ч, в БСК, ул. Алабин 16-20, гр. София.

В рамките на обучението ще бъдат разгледани следните тематични области:

  1. Опазването на околната среда – стъпка към успешен бизнес и развитие – запознаване с функциите на устойчиви екосистеми в предприятията и практически казус;
  2. Нови тенденции и изисквания в законодателството за опазване на околната среда. Представяне на актуални правни информационни източници;
  3. Практически казуси и споделяне на чужди добри практики в областта на околната среда;


Като лектори са поканени водещи експерти и консултанти в областта на околната среда и зелените технологии от международната консултанска мрежа „Клийнтех”. Всеки участник ще получи презентациите на лекторите и ще може да участва в дискусиите и практическите казуси.

Марияна Хамънова е предприемач, съ-основател на експертната мрежа Cleantech Bulgaria, която цели да развие сектора на чистите технологии и да подкрепя устойчивия бизнес в България.

Мария Александрова е мениджър проекти и отворени иновации в Cleantech Bulgaria. Мария има инженерна степен по текстилни технологии към ТУ, София и магистърска по международни икономически отношения към УНСС. Мария има дългогодишен опит като консултант по иновационно развитие и трансфер на технологии

Зоуи Холидей е професионалист с повече от 5 години опит в областта на устойчивото развитие и управлението на околната среда. Работила е като консултант по въвеждане на политиките по устойчивост към Energy Saving Trust, Великобритания и е участвала в изготвянето на анализи и прогнози за развитие на енергийната ефективност на България.

Поради ограничения капацитет на залата е необходимо наше потвърждение на регистрацията за участие.

Срок за регистрация – 10 декември, понеделник, или до изчерпване на местата.

                                                               

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар: “Подобряване на екологичните и енергийни показатели – бизнес инструмент за малки и средни предприятия”