21.03.2013 - 22.03.2013

БСК и НИС към СУ „Св. Климент Охридски” организират специализиран семинар, насочен към малки и средни предприятия и организации, които планират да кандидатстват за финансиране по ОП „Конкурентоспособност”. Акцент на обучението ще бъде практическа работа по попълване на проектен фиш и разработване на бюджет.

Семинарът ще се проведе в 2 последователни дни - 21 и 22 март, вторник и сряда, в БСК, ул. Алабин 16-20. Първият ден обучението ще е с продължителност от 10:00 до 17:00 ч., вторият ден – от 9:30 до 13:30 ч. Таксата за участие е 150 лв. с ДДС и се заплаща до 20 март, понеделник.

Лектори са водещите експерти от СУ „Св. Климент Охридски”: Златина Карова и Красимира Генева от Център за трансфер на технологии, Елеонора Гецова.

С оглед на възможността за активно участие от страна на участниците броят на местата е ограничен. При по-голям от планирания интерес ще се определи дата за втори семинар.

Регистрации се приемат до 20 март или до изчерпване на местата.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Обучение „Pазработка и управление на проекти, финансирани по ОПКБИ”