18.11.2013 - 21.11.2013

Международен панаир ”Земеделие, храни и туризъм” е най голямото изложение в Иракски Кюрдистан. Проведен за първи път през 2008 г. събитието се превръща в едно от водещите търговски изложения в този автономен регион. Панаирът привлича стотици международни и местни участници.

Високия темп на нарастване на населението и повишаването на покупателната му  способност, предизвикват внос, както на хранителни продукти от първа необходимост, така и на луксозни хранителни стоки (диетични и биологични храни). Международния панаир през 2013 г. ще се проведе в периода 18-21 ноември в гр. Ербил, Ирак (Иракски Кюрдистан). Международната изложба ще представи продукция в сферите на селското стопанство, производството на храни и туризма. При интерес, за евентуално участие във форума, можете да получите информация от организаторите.

За повече информация:

Тел. (+964) 7714383003 или (+964) 7503257431

E-mail: info@ ifpiraq.com или anmarzubeldy@ifpiraq.com

URL: ttp://www.ifpiraq.com/

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Международен панаир ”Земеделие , храни и туризъм”