12.12.2013 - 15.12.2013

В периода 12 – 15 декември 2013 в град Гебзе, Турция, ще се проведе Бизнес форум "Евразия". Форумът се организира от Асоциацията на всички черноморски индустриалци и бизнесмени – TUKSIAD, Търговската палата на Гебзе, Община Гебзе и Агенция за развитие на Източна Мармара – MARKA. Събитието цели да събере на едно място общо 300 бизнесмени от Азебайджан, Нахичеван, Грузия, Ирак, Иран, Туркеменистан, Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан, Казахстан, Руската Федерация, Украйна, Крим, Молдова, Румъния, Беларус, България, Гърция, Албания, Косово, Босна и Херцеговина и Севернокипърксата турска република.

Събитието е предназначено за фирми от следните сектори: продукти свързани с автомобилната индустрия; пластмасови продукти; химически продукти в строителството; строителни материали; бои,лакове и свързани продукти; продукти от стомана и желязо; бяла техника; селскостопански машини; мебели; хранителни продукти; машиностроене.

През първия ден от форума участниците ще имат възможност да участват в дискусии на теми: търговски и икономически дейности, възможности за инвестиране и стимули за инвестиции предлагани в района. През втория ден ще бъдат осъществени двустранни бизнес срещи, както и е бъдат посетени производствени бази, заводи и индустриални зони. В последния ден от посещението е предвидена туристическа обиколка в и около Гезбе.

Желаещите да участват фирми, трябва да попълнят регистрационния формуляр на адрес www.ebforum.net и да го изпратят не по-късно от 20 ноември 2013.

След 01 декември 2013, кандидатствалите фирми ще получат потвърждение дали са одобрени за участие. Организаторите на форума ще покрият разходите за храна и нощувки на одобрените за участие фирми.

За повече информация:

Мурат Давутоглу

Тел: +90 544 364 0881

E-mail: davutoglu@ebforum.net.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бизнес форум