22.11.2013

Ръководителят на Националния център за оценка на компетенциите към БСК Томчо Томов ще участва в дискусия на тема "Хора за работа", организирана от редакцията на вестник "24 часа".

Форумът е посветен на възможностите за повишаване на младежката заетост и ще се проведе на 22 ноември 2013 г., петък, от 9.00 часа в конферентната зала на ет.2 на Полиграфическия комбинат в София (бул. Цариградско шосе 47).

Основна тема на дискусията ще бъдат ключови компетентности при младите хора и проблемите при намирането на добра работа. Ще бъдат представени и конкретни казуси, с които са се сблъсквали компании, търсещи млади и квалифицирани служители и работници.

форумът ще бъде официално открит от заместник-министъра на труда и социалната политика Росица Янкова. В дискусията ще участват представители на социалните партньори (синдикати и работодатели), консултантски компании в сферата на човешките ресурси, икономисти и др.

"Хора за работа" е първата от серия дискусии, посветени на проблема с младежката безработица. Предстои подобни форуми да се проведат в други градове в страната.

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Дискусия на тема