19.05.2014 - 21.05.2014

В периода 19 – 21 май 2014 г. министър-председателят на Република България, г-н Пламен Орешарски ще осъществи официално посещение в Израел. Организира се  бизнес делегация, която ще съпровожда г-н Орешарски по време на официалната му визита и ще участва в бизнес форума и двустранните срещи с израелски фирми. Предварителната програма за посещението предвижда провеждане на бизнес форум с участието на представители на българските и израелските делови среди. В делегацията следва да бъдат включени фирми от следните сектори: земеделие, ХВП (производство на месо, мляко, млечни продукти, консерви), производство на софтуерни продукти, туризъм. Програмата е в процес на съгласуване с израелската страна и ще бъде предоставена допълнително на включените в делегацията фирми.

Пътуването ще се осъществи със специален полет на правителствения Авиоотряд 28. Организацията по настаняване и логистиката на място се осъществява от ИАНМСП, като разходите свързани със заплащането на нощувки, вътрешен транспорт, дневни, както и тези от личен характер са за сметка на участниците.

Краен срок за регистрация до 9 май 2014 г. Фирми, които желаят да вземат участие в бизнес делегацията, е необходимо да попълнят приложената регистрационна форма и да я изпратят на  Теодора Сотирова,експерт "Международно икономическо сътрудничество" в БСК на e-mail: ierc2@bia-bg.com.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Участие на български фирми в бизнес форум в Израел