14.11.2014

На 14 ноември 2014 г. от 10.00 ч., в зала “Мусала II” на хотел Хилтън

ще се проведе

работна среща

“Защо здравеопазването има значение?”

Събитието се организира от Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България, Сдружението на американските фармацевтични производители и Американската търговска камара в България, с подкрепата на Посолството на Съединените Американски Щати и Посолството на Великобритания в България .

По време на срещата Григор Димитров, директор “Осигурителни отношения” в Българска стопанска камара ще дискутира проблемите свързани с подобряване на продуктивността на българската здравна система.

Фокусът на работната среща попада върху здравеопазването в България и подобряването на резултатите от лечението и на здравната система, чрез инвестиции, реформи и партньорство в здравеопазването.

Специален гост ще бъде проф. Хелмут Бранд, президент на Европейския здравен форум в Гащайн, ръководител на Департамента по международно здраве към Университета в Маастрихт.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Работна среща “Защо здравеопазването има значение?”