26.03.2015

Ежегодната среща на BUSINESSEUROPE ще се проведе на 26 март 2015 г., в Брюксел, Белгия.

В бизнес форума ще участват:

Божидар Данев -  изпълнителният председател на Българска стопанска камара;

Бранимир Ханджиев -  главен директор "Международни организации и програми";

Жан-Мари Стандарт  - постоянен делегат на БСК към BUSINESSEUROPE.

В тазгодишния форум, с ключов акцент върху инвестициите в Европа, ще бъдат представени доклади на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, председателя на Европейския парламент Мартин Шулц, редица европейски комисари и други висши представители на Европейския съюз.

Форумът ще се ръководи от президента на BUSINESSEUROPE  Ема Марчегалия и генералния директор  Маркус Байрер.  От страна на бизнеса ще участват ръководни фигури от национални индустриални и работодателски организации както и представители на големи предприятия.

***

BUSINESSEUROPE е европейската конфедерация на бизнеса и европейски социален партньор, в  BUSINESSEUROPE членуват индустриални и работодателски организации от над 30 страни. От 1999 год., Българска стопанска камара е единствен член  от България.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

BUSINESSEUROPE DAY - 26 март 2015 г., Брюксел