15.11.2016

Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес (БСК) и Фондация ФАЕЛ организират Втора национална кръгла маса на тема „Производство и маркетинг на български биопродукти.

Събитието ще се проведе на 15 ноември 2016 г. (вторник) от 10.00 ч. в сградата на БСК – гр. София, ул. Алабин 16-20, ет. 1, Конферентна зала.

С Втората национална кръгла маса Производство и маркетинг на български биопродуктицелим да продължим ежегодния форум за комплексно обсъждане на настоящето и бъдещето на българското биопроизводство – от фермата до магазина и ресторанта, като съберем на едно място представители на администрацията, сертифициращите органи, научните среди, производителите, търговците и потребителите. По този начин се надяваме да подобрим рамковите условия на биопроизводството у нас, да разширим и задълбочим връзките между заинтересованите групи.

Програмата на кръглата маса включва официално откриване и два панела, посветени на производството и на маркетинга на биопродукти.

Официални гости на събитието ще бъдат министърът на земеделието и храните Десислава Танева и Улрике Щрака – търговски представител на Австрия в България.

В рамките на събитието представяния ще направят:

  • Добринка Павлова - директор Дирекция, „Биологично земеделие и растениевъдство”
  • Проф. д-р Христина Янчева - ректор на Аграрен университет – Пловдив
  • Д-р Стоилко Апостолов – управител на Фондация за биологично земеделие “Биоселена”
  • Ели Илиева – Българска асоциация “БИОПРОДУКТИ”
  • Васил Георгиев – “Пазари Изток” ЕАД
  • Драгомир Илиев – LIDL България

 

За допълнителна информация и желание за участие:

Гергана Гиздина

Връзки с обществеността

тел.: 02 932 09 28, 0888 60 34 00

e-mail: g.gizdina@bia-bg.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Втора национална кръгла маса  „Производство и маркетинг на български биопродукти“