18.05.2017

Станете част от събитието Business Booster, което събира на едно място предприемачи или хора, които желаят да стартират бизнес с най-добрите и най-опитните специалисти в бранша. Те ще представят иновативни решения на най-често срещаните проблеми при стартирането и развитието на един бизнес. Ще имате възможност да придобиете опит от тези, които вече са изминали началния път на един предприемач. Събитието предлага всички нужни знания, за да представите бизнеса си по най-добрия начин и в най-добрата светлина.

 Теми на лекциите:

- Как да преценим дали идеята ни е успешна?
- Кои са ключовите моменти, за да стане презентацията ни впечатляваща?
- Как да представим печеливш бизнес модел?
- Какво търсят инвеститорите?
- Как да спечелим сигурно интереса на инвеститорите?
- Какъв тип финансиране да изберем за бизнеса си?
- Потенциални източници на финансиране.
- Как да разширим бизнеса си глобално? (САЩ)

     
В края на всяка лекция ще имате възможност да получите отговор на всички въпроси, които някога са Ви интересували в сферата на бизнеса, финансирането и технологиите.

Събитието е напълно безплатно и могат да се включат абсолютно всички с интерес, свързан с технологиите и бизнеса.  Ако имаш предприемачески дух и желаеш да сбъднеш мечтите си, заповядай на Business Booster! 
 
Могат да заповядат на събитието:
- хора, които желаят да стартират бизнес скоро
- предприемачи с малко опит, които вече са стартирали
- предприемачи, които вече имат опит в управлението на бизнеса
- експерти в областта на бизнеса и технологиите
- мениджъри
- журналисти и блогъри
 

     КОГА: 18.05.2017

     МЯСТО: Варна

     ВХОД: СВОБОДЕН

Необходимо е единствено да се регистрирате във формата, която се намира в интернет страницата на събитието или да се свържете с нас на e-mail: stefani@innovationcenter.tech или телефон:+359 896 88 09 37.

Събитието се организира от Innovation Center, създател на международния форум Global Tech Summit. Част от него е събитието Business Booster, както и останалите ни проекти Technology4Business, Java2Days, CodeMonsters, Tech4Kids.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Business Booster - 18 май, Варна