24.10.2017 - 27.10.2017

В периода 24-27 октомври 2017 г. на посещение в България пристига 10-членна германска бизнес делегация от производители на компоненти и детайли за жп-индустрията.

Целта на предстоящото посещение е проучване на място на възможностите за инвестиции в България и коопериране в областта на доставки/поддоставки с български партньори. Демонстрираният интерес допълнително се стимулира от наличните европейски фондове за финансиране изграждането на модерна инфраструктура по жп-транспортен коридор, свързващ западната и южната граница на България. При реализиране на проектите съществуват възможности за партниране на компаниите с малки и средни предприятия от България под формата на джойнт-венчър партньорства. Делегацията се организира от Асоциацията на германската жп-индустрия в партньорство с г-н Стефан Йонков, ръководител на СТИВ в Берлин. Домакин от българска страна е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Във връзка с деловото посещение на германската бизнес делегация в България, Изпълнителната агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира събитие с цел насърчаване на двустранните търговско-икономически отношения между двете страни на 27 октомври в гр. София. Събитието цели предоставяне на възможност за създаване на преки бизнес контакти между заинтересовани компании, развитие на производствено коопериране, създаване на бизнес партньорства и други ползотворни дейности от взаимен интерес между двете страни.

Събитието в гр. София ще се проведе на 27 октомври от 10.00 ч. в Голяма зала на Министерство на икономиката на адрес: гр. София, пл. „Княз Александър I Батенберг“ №12. То включва провеждането на двустранни срещи по график между заинтересованите компании и организации от двете страни.

Участието в двустранните срещи е безплатно, като е необходима предварителна регистрация с оглед изготвянето на график за провеждане на срещите.

Желаещите да участват в събитието следва да заявят предварителен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма!

Краен срок за регистрация: 25.10.2017 г. 

 

Лице за контакт:

Светла Запрянова

Главен експерт

Дирекция "Интернационализация на МСП"

ИАНМСП

тел.: 02 940 7975

е-mail: s.zapryanova@sme.government.bg

 

 

Списък на представителите на германската бизнес делегация

Регистрационна форма (под снимката)

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Германска бизнес делегация в България с провеждане на двустранни бизнес срещи