19.04.2018

На 19 април 2018 г., в София, Хотел "Хилтън", ще се проведе 22-та европейска конференция за корпоративно управление, под егидата на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.
 
Организатори на форума са Българската фондова борсаНационалната комисия по корпоративно управлениеЕвропейската мрежа за корпоративно управление и EY (Ernst & Young).

BusinessEurope (чийто член е БСК) е един от партньорите в конференцията и участва в панела "Дружествено право и корпоративно управление в Европейския съюз".
 
Основната тема на конференцията е "Корпоративно управление за нова култура за разкриване, прозрачност и борба с корупцията". На форума ще присъстват високопоставени представители на българската държава и Европейската комисия, водещи европейски институции и организации в областта на корпоративното управление, авторитетни европейски експерти от академичната общност и медиите.

Форумът ще бъде официално открит от министър-председателя на РБ Бойко Борисов и от европейския комисар за правосъдието, потребителите и равенството между половете Вера Йоурова.

_____________

За да видите предварителния дневен ред на конференцията, кликнете ТУК.

За да се регистрирате за участие в конференцията, кликнете ТУК. Регистрацията ще бъде закрита на 15 април 2018 г.  

За да резервирате стая в хотел Хилтън София, кликнете ТУК.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

22-ра Европейка конференция за корпоративно управление