13.03.2018 - 14.03.2018

ЗА ИЗЛОЖИТЕЛИ  I  ЗА ПОСЕТИТЕЛИ  I  КОНФЕРЕНЦИЯ

Срок за регистрация: 5 март 2018 г.

________

Първото в България изложение за стартиращи иновативни фирми Sofia Startup Expo 2018 (SSE) ще се проведе в София на 13 и 14 март и съвпада с българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Sofia Startup Expo 2018 е изложение за стартъпи и нови предприемачи, които ще покажат иновативни продукти, технологии и услуги за производството и ежедневието, свързани със създаването на удобство, ефективност и по-високо качество на живот на хората.

Като платформа за подпомагане на иновациите, SSE ще обхване всички компоненти, необходими за започване и поддържане на стартиращ иновативен бизнес.

Тук ще видите стартъп фирми, мениджмънта на водещите корпорации, държавни агенции, инкубатори, инвеститори, фондове за рисков капитал, банки, идеи на студенти и технологични компании от ЕС и региона.

Амбицията на организаторите е SEE да се превърне в мястото за среща на създателите на технологиите, иновационните мениджъри и инвеститорите, които да изграждат партньорства и да оформят бъдещето.

В изложението в София ще участват още лидери, опитни предприемачи, инвеститори, както и ключови визионери и футуристи, за да дадат крила на най-добрите идеи.

Мотото на първото издание на SSE е „Дайте крила на своите идеи“.

_____________________

Дата: 13 - 14 март 2018 г.

Място: СОФИЯ ТЕХ ПАРК, зала Иновационен форум “Джон Атанасов”

ОрганизаторManira Ltd.

Партньори: ИАНМСП, София Тех ПаркBVCAБСК

С подкрепата наБългарска банка за развитие

Медийни партньори:

bnr.bg   http://www.bgnes.com/ Novini.bg Profit.bg
offnews.bg/ actualno.com money.bg sportal.bg
eventsmedia.bg CITY capital dnevnik
 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Изложение за стартиращи иновативни фирми Sofia Startup Expo (SSE)