24.04.2018

Сдружението на производителите на електродомакински уреди СЕСЕД България ('член на БСК) Ви кани на пресконференция за представяне на актуални данни и тенденции в развитието на сектора на домакинските електроуреди.

Събитието ще се проведе на 24 април (вторник) от 10:00 часа в зала „Триадица 1“ на Гранд Хотел София.

По време на пресконференцията ще бъдат представени последните данни за оборота и заетостта в сектора както за България, така и за Европа. СЕСЕД България ще акцентира и върху информацията за инвестициите в иновации, опазване на околната среда, прилагане на кръговата икономика. Сред основните теми ще бъдат и тенденциите в сектора, както и важни за българските потребители предстоящи промени като въвеждането на новия етикет за енергийна ефективност на домакинските електроуреди. 

Специален гост на събитието ще бъде генералният директор на Eвропейската асоциация на производителите на електродомакински уреди г-н Паоло Фалчони, който ще представи накратко ключови промени в организацията на бранша в Европа и България.

 

За контакти и въпроси:

Диана Зайкова                                                               

Action Global Communications                                                     

Тел.: 0885 074 422, 0885 614 131                                   

E-mail: diana.z@actionprgroup.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Пресконференция на СЕСЕД България за представяне на актуални данни и тенденции в развитието на сектора на домакинските електроуреди