17.05.2018

Форум „Финансиране на бизнеса“ ще се проведе на 17 май 2018 г., в бизнес център Capital Fort. 

Мотото на събитието е „Всеки бизнес в България трябва да взима информирани финансови решения във всеки етап от развитието си“, тъй като целта е информационно подпомагане на развитието на малките и средни предприятия у нас. 

Във форума ще участват над 400 предприемачи, изпълнителни директори, финансови мениджъри, финансисти и счетоводители - представители на малки и средни фирми, които ще имат възможността да се срещнат лично с експерти и представители на различни банкови и финансови институции, да получат подробна информация за различните опции за финансиране:

  • банкови програми за финансиране – стандартни и по Европейски програми;
  • насърчителни програми, експортно-финансиране;
  • финансиране от небанкови институции;
  • финансиране на лизинг и факторинг;
  • дялови инвестиции от Инвестиционни фондове 

Форматът на форума предвижда две основни части – семинарна (дискусионна част) и изложбена част. Семинарната част включва панелни дискусии и лекции по предварително уточнена програма. Изложбената част се провежда паралелно със семинарните дискусии. 

В сайта на форума - www.moitepari.bg/FNB можете да следите цялата актуална информация за потвърдили лектори, програма, новини около събитието. 

Присъствието на форума е безплатно за всички посетители, но се изисква предварителна регистрация.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Форум „Финансиране на бизнеса“