12.05.2018

Програмата за изграждане на устойчивост и баланс личен живот-работа за 2018 г. цели да информира, вдъхнови и предизвика компании, лидери и професионалисти да бъдат по-активни към превенцията на високия стрес и опасността от професионално прегаряне, интегрирайки корпоративни програми за превенция и създаване на условия за по-добър баланс работа - личен живот в работната среда.

Чрез инициативата предизвикваме компании да изявят своята отговорност към създаването на работна среда, която стимулира баланса между личния живот и работата на служителите и мениджърите. Необходимите програми в компаниите помагат на служителите и мениджърите да бъдат по-здрави, ефективни, балансирани и щастливи.

Откриващото събитие беше през септември 2017 г. в София. Специален гост-лектор беше Хамза Кан - предприемач, специалист по стратегически маркетинг и мотивационен спийкър, който дойде от Канада специално за откриващото събитие и представянето на книгата си "The burnout Gamble".

Втората част от кампанията продължава през 2018 г. и включва 6 последователни мотивационни събития, обхващащи най-важните теми от запазването на баланса между личния живот и работата. През 2018 г. имаме възможност да работим и пряко с компаниите по подобряването на работната среда и установяването на програми и процеси за стимулиране на баланса личен живот - работа.  

График на събитията:

12.05.2018 - Влияние на стреса върху тялото, мозъка, работата и бизнеса. Начало 11.00 ч. Място културен център G8.

19.05.2018 - Хранене и емоционална виталност

09.06.2018 - Кондиция на тялото за по-висока ефективност

29.09.2018 - Работната среда и работните пространства

20.10.2018 - Лидерски стратегии - управление на мотивацията, стреса и стратегии за превенция

24.11.2018 - Изграждане на устойчивост

БСК е институционален партньор на кампанията!

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА УЧАСТИЕ!
 
Членовете на БСК ползват 10% отстъпка с промокод BIA

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Корпоративна програма