09.06.2018

На 9 юни 2018 г., събота, от 10.00 часа, в Дома на научно-техническите съюзи (ул. Раковски 108, Голяма зала) ще се състои церемонията по награждаването на финалистите в конкурса „Млад икономист 2018 г.“, организиран от Съюза на икономистите в България.

Тази година конкурсът се провежда под надслов „Гласът на младите за силна икономика. Конкурсът е за есе на тема „Национални и регионални дисбаланси в развитието на Р България: икономически, социални и демографски измерения“, с участието на ученици в средните училища, без ограничения на специалността, студенти, докторанти и асистенти в български и европейски университети, млади предприемачи до 29-годишна възраст. Оценката на разработките е извършена от специално жури, включващо утвърдени университетски преподаватели, експерти в тематичната област.

От името на Българската стопанска камара награда в размер на 200 лв. и грамота ще връчи Жечко Димитров, програмен директор.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Церемония по награждаване на финалистите в конкурса „Млад икономист 2018 г.“