18.09.2018

За шеста поредна година Българската мрежа на Глобалния договор на ООН дава старт на най-успешната си програма, "Гордея се с труда на моите родители". 

Програмата цели да покаже на децата, че трудът е ценност и потребност, че всеки един от нас влагайки своя труд и знания в упражняването на своята професия, е незаменим фактор за растежа и развитието на обществото. Дава възможност на участниците да представят по нетрадиционен начин пред децата същността на дейността си, своите основни професионални направления и постиженията на служителите си. Със специално разработени игри се показва на децата по какъв начин трудът на техните родители е важен и че всяка професия сама по себе си е значима за обществото, създава разбирането у най-малките, че не парите, а вложеният труд е истинският измерител на приноса на всеки за създаването на крайния продукт или услуга.

Всяка година над 20 компании отварят врати за децата на служителите си. В предишните пет издания общо над 3000 деца са гостували в офиси, производства, централи, а посетителите на Базарите на професиите са почти 5000 младежи, родители и учители.

Събитието тип "Отворени врати" за всяка компания/организация ще се проведе по време на седмицата на будителите, когато е и есенната ваканция за учениците - 1-4 ноември.

Базарът на професиите е планиран за 23-24 ноември.

За да Ви бъдем максимално от полза при планирането на събитието, обявяваме следните дати за провеждане на обучения:

  • 31 юли
  • 24 август
  • 18 септември

Обученията ще бъдат с начален час 10 часа и ще продължат до 13 часа. 
Подходящи са за представители на нови компании-участници.

Мястото на провеждане ще бъде офисът на Мрежата намиращ се на адрес бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 169, ет. 1, офис 112. 

Подробна информация за Програмата и условията за участие може да намерите на нашия уебсайт тук. Таксата за участие на компании-членове е 700 лв., а извън членската листа на Мрежата е 1000 лв. 

Приложени ще откриете: 

Краен срок заявяване на участие - 31 август 2018 г. 

----

За контакт: 

Secretariat                                                        
UNGC Network Bulgaria
Tel. 00359 2 4282 015
secretariat@unglobalcompact.bg

www.unglobalcompact.bg
www.unglobalcompact.org

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Форум