10.10.2018 - 11.10.2018

За първи път в България ще се проведе симулационната игра „Морски вълк“, базирана изцяло на ICB 4.0

 Българска асоциация за управление на проекти организира 2018 IPMA Conference - „Бъдещето на управлението на проекти – проектно лидерство, компетенции и култура. IPMA Agile сертификационен модел“ .

ДАТА: 10 и 11 октомври 2018г.

МЯСТО: Международното висше бизнес училище.

Целта на събитието е да събере на едно място мениджъри на проекти и изпълнителни директори от широк кръг индустрии, за да обсъдят най-новите тенденции и добри практики в областта. От проекти в сферата на маркетинга и човешките ресурси до ИТ проекти, проекти, финансирани от европейските фондове и строителни проекти, търсенето на ефективни организационни, координационни и комуникационни умения е от решаващо значение за успешното им реализиране.

Сред темите на тазгодишната конференция ще бъдат:

  • Бъдещето на управлението на проекти. Развитие на способностите за управление на проекти, които ще бъдат необходими в бъдеще;
  • Agile лидерство;
  • Изискванията на ICB 4.0. Предизвикателствата на Agile методологията за управление на проекти в ИКТ, финансовата, автомобилната и аутсорсинг индустрия;
  • Симулационна игра „Морски вълк“ (Seawolf).

През втория ден ще се проведат:

  • Специален мастър клас „Конкурентоспособност чрез усъвършенстване на организационните умения при управление на проекти“ с лектор Рейнхард Вагнер, експредседател на Международната асоциация по управление на проекти (IPMA). 
  • Специален семинар за обучители се организира на 11 октомври с водещ Владимир Иванов на тема „Морски вълк“ – „8 начина да използваме играта за управление на проекти “Морски вълк”.

         РЕГИСТРАЦИЯ  

ЧЛЕНОВЕТЕ НА БСК ПОЛЗВАТ 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА УЧАСТИЕ! 
За да получите специалния код за отстъпка, е необходимо да се обадите на тел. 0888 60 34 00.
 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

2018 IPMA Conference -  „Бъдещето на управлението на проекти – проектно лидерство, компетенции и култура. IPMA Agile сертификационен модел“