16.11.2018

На 16 ноември 2018 г., в хотел „Санкт Петербург“, гр. Пловдив ще се проведе седмата Годишна конференция на браншове Дървообработване и Производство на мебели, организирана от БКДМП. 

Най-голямото за годината събитието за бранша, ще се проведе с присъствието на представители на изпълнителната и местната власт, партньорски организации и колеги от сектора. В духа на изминалите издания, за четвърти пореден път, ще се проведе церемония по връчването на ГОДИШНИ НАГРАДИ 2018 за членовете на Камарата, с цел да бъдат насърчени и популяризирани добрите примери и постиженията на фирмите от бранша. 

На 17 ноември 2018 г., .в х-л „Санкт Петербург“, ще бъде организиран Форум за Професионалното образование с участието на директорите от Професионалните гимназии и представители на МОН. 

ПРОГРАМА на събитието и РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

Моля да изпращате попълнената регистрационна форма на адрес: office@timberchamber.com в срок до: 12.11.2018 г.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Годишна конференция на браншове Дървообработване и Производство на мебели