23.03.2019 - 14.04.2019

Майсторският Клас по дигитален маркетинг на IAB България e едно от най-добрите обучения по темата в България, тъй като не само дава базови практически знания и покрива всички аспекти на дигиталния маркетинг, но информацията идва от най-добрите специалисти от реалния бизнес. Курсът е идеален за всеки, който иска иска да се занимава с онлайн кампании, да знае как да определи най-правилния подход и канал спрямо целите си и да разчете правилно резултатите. Всеки от преподавателите е безспорен лидер в областта си и дава конкретни съвети и насоки за ежедневната работа с онлайн маркетинг инструментите. Тези съвети не са само теорeтични, но и съобразени с големия опит на преподавателите в дигиталната индустрия с България. Лекторите показват и примери от световната практика, като им правят анализ и обясняват защо биха/не биха били успешни в родните условия.

За кого е предназначен Майсторския клас?

Курсът е предназначен за любознателни и предприемчиви хора, търсещи кариера в дигиталната среда и бизнес и по специално в областта на маркетинга и рекламата, както и за младши маркетинг специалисти, ангажирани в планирането, изпълнението и измерването на дигитални маркетингови стратегии

Какво може да очаквате от програмата?

Комбинацията от лекции и практически занятия, водени от специалисти от реалния бизнес, ще има за цел да демонстрира последните тенденции, технологии и инструменти на дигиталния маркетинг, като ще помогне формирането на солидна основа за кариера в сферата на маркетинга и рекламата.

Какво ще научите?

Програмата обхваща широк кръг въпроси свързани с дигиталния маркетинг, познаването на които ще ви даде силно сравнително предимство пред вашите колеги в университета или на работното място.

Обучението започва на 23 март 2019 г., като в това издание програмата се обогатява с допълнителни теми, сред които работата с LinkedIn и Twitter.

Сред лекторите на есенното издание ще бъдат представители от: BTV Медия Груп, Дневник, Investor, Нетинфо, OLX,  Dentsu Aegis Network, Digital Connection, Interactive Share, proof., xplora.bg, Crimtan, Netpeak, Advertise.bg, EasyAds, Httpool, ABC Design & Communication и други.

Майсторският клас дава отговор на въпроси като: как се планира, изпълнява и измерва една дигитална кампания, как се използват социалните медии по най-добрия начин, как се използва видеото в онлайн пространството,как се създава съдържание за уеб, кои са последните тенденции в онлайн криейтивите, как се прави лендинг страница, как се правят програматик кампании и още много теми от целия спектър на интерактивния маркетинг. Вижте цялата програмата.

Обучението е насочено към към младши макретинг специалисти, студенти, интересуващи се от развитие в областта на онлайн рекламата и дигиталния маркетинг, както и към всеки, който иска да обогати познанията и уменията си.

Местата са ограничени. Всички курсисти ще получат международно признат сертификат от IAB Bulgaria.

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Digital Masterclass