14.03.2019

Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара и Българска търговско-промишлена палата, под патронажа на Президента на Република България, Ви канят на Кръгла маса „ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика“.

Форумът ще се проведе на 14 март (четвъртък) 2019 г., от 10:00 до 12.30 ч., в зала „Сердика“ на София хотел Балкан.

Основната цел на форума е да бъдат набелязани мерки за премахване на задържащите фактори на икономическия растеж в България. Дискусиите с представители на национално представителните работодателски организации, институциите и икономически анализатори са фокусирани в три тематични области: пазар на труда, нормативна среда и инвестиционен климат. 

Можете да заявите участие, като попълните онлайн формуляра до 10.03.2019 г. или до изчерпване на местата. Участието е безплатно.

ВЖ. ПРОГРАМА

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

„ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика“