12.03.2019

JobTiger и Нестле България имат удоволствието и тази година да Ви поканят на официалното откриване на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”, което ще се проведе на 12 март (вторник) от 10.00 часа в „Национален дворец на културата – София, ет. 3. 

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ - най-мащабният форум за студентски стаж и кариера на територията на страната, който се провежда вече 18 последователни години. Всяка година форумът „Национални дни на кариерата“ все повече се утвърждава като мястото, от където започва кариерата на младите хора в страната. „Национални дни на кариерата“ е значимо за пазара на труда събитие, като през годините от него са стартирали кариерата си близо 45 000 млади хора. На събитието тази година ще се представят над 170 български и международни компании от различни бизнес сектори. 

Преди 18 години JobTiger създаде форума Национални дни на кариерата и по този начин отговори на нуждите на младите хора в страната от място, на което реално да могат да се докоснат до пазара на труда. От 16 години Нестле България подкрепя каузата за създаване на кариерни възможности за младите хора в страната.

„Национални дни на кариерата“ се провежда в рамките на месец в 8 академични града – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив, като стартът е в София на 12 март 2019 г. 

Официалните лица, които ще вземат участие в откриването на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2019 г. в София:

  • Тодор Чобанов - Заместник-кмет по направление “Култура, образование, спорт и превенция на зависимости”
  • Петър Николов - Заместник-министър по висшето образование - Министерството на образованието и науката
  • Лазар Лазаров - Заместник-министър на труда и социалната политика
  • Елка Димитрова - Директор Дирекция Политика на пазара на труда и трудова мобилност - Министерството на труда и социалната политика
  • Представител на Агенция по заетостта
  • Емануел Артур - Изпълнителен директор на Нестле България – генерален спонсор на форума
  • Светлозар Петров - Управител на JobTiger – организатор на изложението

“Национални дни на кариерата“ се организира за 18-а поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Национални дни на кариерата