28.03.2019

На 28 март 2019 г., от 10.00 до 11.30 часа, в София Хотел Балкан, зала „Роял“, ще се проведе икономически форум, организиран от Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК).

По време на събитието официално ще бъдат представени резултатите от проведените икономически изследвания за Германия като търговски партньор и инвеститор в България, които ГБИТК инициира. Проучванията са изготвени, съответно – от Института за икономическа политика и Института за пазарна икономика, и се осъществяват с финансовата подкрепа на Фондация „Ханс Зайдел“ и Фондация „Конрад Аденауер“.

Работни езици на срещата – български и немски, с осигурен симултанен превод.

За допълнителна информация: tania.gerginova@ahk.bg.

ГБИТК е най-голямата двустранна камара в България и единствената, която работи въз основа на подписано междуправителствено споразумение. В ГБИТК понастоящем членуват повече от 600 германски, българо-германски и български фирми, които допринасят за развитието на бизнеса между двете държави.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Икономически форум, организиран от Германо-българската индустриално-търговска камара