04.06.2019

 

Уважаеми членове, колеги и приятели, 

Българската мрежа на Глобалния договор на ООН Ви кани да присъствате на откриващо събитие, с което заедно ще дадем старт на инициативите, с които съвместно отбелязваме Световния ден на околната среда, тази година посветен на тема "Замърсяване на въздуха". 

Заповядайте на 4 юни в галерия Червената точка, на адрес ул. "Св.Св. Кирил и Методий" 24, в София. По време на събитието ще имате възможност да чуете експертна информация от специалисти, работещи по темата за замърсяване на въздуха и влиянието, което то оказва върху човешкия организъм и общественото здраве, ще представим и практики на компаниите и приноса им за чист въздух.  

Програма

10:30 - 11:00 Кафе за добре дошли и регистрация
11:00 - 11:10 Откриване: "Замърсяване на въздуха" #BeatAirPollution, Огнян Траянов, председател на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН
11:10 - 11:20 QUIZ
11:20 - 11:40 Ефектите от замърсяването на въздуха върху нашето здраве, д-р Александър Симидчиев, пулмолог, сдружение “Въздух за здраве”
11:40 - 12:00 Последиците от замърсяването на въздуха върху общественото здраве, доц. д-р Михаил Околийски, Световна здравна организация
12:00 - 12:30 Бизнесът като сила за добро и чист въздух - практики на компаниите и приноса им за чист въздух

 

Събитието е отворено за представители на средствата за масова комуникация, социалните медии и компаниите-членове.

Молим за предварително потвърждение по майл или телефон и Ви очакваме! 

В колективната инициатива на БМГД на ООН тази година се включват: АЕЦ Козлодуй, Овергаз, Пощенска банка, Солвей Соди, Софарма и ТехноЛогика.

Събитието се осъществява с медийната подкрепа на Аз Чета, BG On Air, Dnes.bg и Az-Jenata.bg.

 

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.