Българска стопанска камара, с финансовата подкрепа на  МТСП и Европейската агенция по безопасност, организира семинар на тема  „Управление на опасни вещества в индустрията – връзка между законодателството по химикали и здраве и безопасност при работа“.

Семинарът ще се проведе на 4 юни в Пловдив, Образователен бизнес център "Евро Алианс”, ул. Самара №13, съвсем близо до парк-хотел Санкт Петербург. На този линк ще го намерите на картата - https://goo.gl/maps/vfEWaL8RCNZmMUhY9

Повече за събитието ще намерите в приложените файлове (вж. лявата колона на сайта до настоящата публикация).

Ако проявявате интерес за участие, е необходимо да попълните формуляра и файла за потвърждение във връзка с директивата за защита на личните данни.

Попълнениета документри трябва да изпратете на електронен адрес: iliana@bia-bg.com.

Не се колебайте да поканите да се регистрират и други ваши колеги, които имат интерес към темата.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар: Управление на опасни вещества в индустрията – връзка между законодателството по химикали и здраве и безопасност при работа