04.09.2019

Място: Интер Експо Център София

"Кариерен кошер", тазгодишното кариерно събитие на Тук-Там, е идеологическото продължение на "Кариера в България. Защо не?" и е най-мащабното специализирано събитие за българи с опит и образование в чужбина. 

Събитието ще се проведе на 4 септември в ИЕЦ София под патронажа на Президента на България Румен Радев. Oчакваме събитието да бъде посетено от над 1500 кандидати с международен опит, търсещи реализацията си в България. 

Над 90 водещи компании от различни сектори ще се присъединят на събитието.

"Кариерен кошер" предлага консултации и разнообразна семинарна програма с вдъхновяващи лектори и кът за усъвършенстване на професионалния профил. Тази година ще обърнем специално внимание на кариерните специалисти и ще предоставим обучения за новите тенденции в областта на човешките ресурси от изявени професионалисти. Ще има и възможност за онлайн вкючване и интервюта на хора, в момента живеещи в чужбина. 

"Кариерен кошер 2019" поставя началото на усилията на Тук-Там в каузата за редуциране и рециклиране на отпадъците и е първото кариерно събитие, което върви по пътя към нулевия отпадък.

БСК е партньор на инициативата. 

За допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с организаторите, директно на partners@tuk-tam.bg.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Кариерен кошер 2019