09.12.2019 - 15.01.2020

Започна кампанията по кандидатстване за НАГРАДИТЕ ЗА "ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2019". Може да представите Вашите номинации на уебсайта на Форума ТУК.

Годишните награди за отговорен бизнес за 17-а поредна година ще отличат  постиженията на частния сектор в следните категории:

 

Инвеститор в обществото

 Инвеститор в знанието

Инвеститор в околната среда

Инвеститор в човешкия капитал

Маркетинг, свързан с кауза

 

Най-добра социална политика на МСП

 

Възползвайте се от възможността да представите своите ефективни КСО програми пред бизнес общността и да утвърдите репутацията си на социално ангажирана компания. Нека покажем, че отговорното поведение на бизнеса е път към успеха!

На уебсайта на БФБЛ ще намерите регламент и още информация за конкурса, а крайният срок за подаване на кандидатури е 15 януари 2020 г. 

Вашите КСО проекти ще бъдат оценени от независимо жури от уважавани професионалисти от различни сфери. Победителите ще бъдат обявени на гала церемония по награждаването през февруари 2020 г.

За въпроси и уточнения не се колебайте да се обърнете към екипа на Форума на office@bblf.bg и 02986 5202.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Стартира кампанията за номинации в конкурса