25.01.2021

Председателят на ИСС Зорница Русинова ще открие първата пленарна сесия на новосформирания Икономически и социален съвет, която ще се състои дистанционно на 25.01.2021 г., от 13.30ч.

Учредителната сесия на новия мандат на ИСС ще  избере заместник-председатели на ИСС и ще обсъди приоритети в работата на ИСС.

Поканени са представители на държавни институции и на Народното събрание. В официалното откриване ще участват председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, еврокомисарят по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел и  еврокомисарят по работни места и социални права Никола Шмити заместник-министър председателят Томислав Дончев.

Бел. Колеги журналисти, тъй като пленарната сесия ще се проведе дистанционно, готови сме да предоставим линк на всеки, който изяви желание да проследи сесията като гост. Моля изпращайте си е mail адресите, на lvidenova@esc.bgvmarinova@esc.bg и ще получите линк за платформата Тeams. След пленарната сесия ще получите  прес съобщение.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Първа пленарна сесия на новия ИСС