25.10.2021

На 25 октомври 2021 г.  фондация „За Нашите Деца“ организира най-голямото си благотворително събитие за годината – „Вечер на добродетелите 2021“. То ще се проведе на живо в  Sofia Event Center, Paradise Center при спазване на всички противоепидемични мерки. Вече 12 години Вечер на добродетелите събира социално отговорни лидери в нашето общество -  представители на социално – отговорния бизнес, на неправителствения сектор и на културните среди, за които инвестирането в развитието на децата още от раждането е основа за постигането на развито и проспериращо общество в България.    

Подкрепете събитието като бъдете негов ГОСТ.  Цялата сума от куверта (150 лв.) е дарение за каузата на фондацията. Можете да заплатите сумата онлайн ТУК, както и по банков път с основание за плащане „Вечер на добродетелите 2021“ на дарителска сметка: BG32 RZBB 9155 1060 5337 67. Необходимо е да потвърдите Вашето присъствие до 15 октомври 2021 г. на: тел. 0884 196 076 или на charity@detebg.org.

Каузата, която обединява всички партньори и гости на събитието, е грижата и развитието за най-нуждаещите се деца. Целта на фондацията е през следващата година чрез Комплексите си за ранно детско развитие в София и Пловдив да достигне и подкрепи поне 2500 деца в ранна възраст и техните семейства. Чрез набраните по време на Вечер на добродетелите средства специалистите ще могат да окажат психологическа, социална, логопедична и рехабилитационна подкрепа и да отговорят адекватно и навременно на потребностите на децата и родителите, за да преодолеят трудностите, с които се сблъскват. Фондацията ще положи всички усилия да върне фокуса на общественото внимание върху децата, които са най-потърпевши от кризата, но и глобално забравени. Защото задачата на всяко дете е да бъде дете, а грижите за тях – те са за нас, възрастните.     

Водещи на Вечер на добродетелите 2021 ще бъдат любимият български актьор Юлиян Вергов и неговата дъщеря Алина, а в програмата ще се включат Орлин Павлов, звездата от “България търси талант” Евгения Кринчева и вокална формация “Нуша. По традиция, Вечерта включва и благотворителен търг с ценни предмети на изкуството и преживявания с висока емоционална стойност, дарени от благодетели и съмишленици на каузата. 

Чрез събитието  гостите ще се докоснат по един неповторим начин до реалните съдби на деца и семейства, променени с подкрепата на фондацията и ще си припомнят още веднъж, че всеки има силата да бъде променотворец, стига да носи в себе си съпричастност и желание да помогне.  

Вечер на добродетелите се организира с подкрепата на генералния спонсор Дънди Прешъс Металс, генералните партньори Special Events Group, Sofia Event Center и XREAL, сребърните спонсори Interlogistics Holding Limited Sofia, EOS Matrix, SiteGround, Compass Invest и партньорите от Red Devil Catering, the Smarts, J Point Group и Арлет. 

Повече за събитието може да научите ето тук.      

 

Фондация “За Нашите Деца” вече 29 години успешно се справя със ситуации с висок риск за децата, които живеят в дом за деца, имат увреждане или с редица проблеми в семейната им среда – трайна бедност и социална изолация, насилие, безразличие и отчуждение. Вече 29 години висококвалифициран екип от специалисти работи за това всяко дете да живее и да води пълноценен живот в семейство, за да може  да разгърне своите таланти и способности още в първите години от своя живот. За 29 години фондацията е успяла да помогне на над 16  000 деца и семейства.    

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Станете гост на „Вечер на добродетелите“