01.12.2021

Запазете своето място за водещото събитие в сферата на енергийната ефективност на многофамилни жилищни сгради!

Работна дискусия ще се проведе на 1 декември 2021 г., сряда от 10.00 часа в зала „Слънце“ на Българската стопанска камара, ул. Чаталджа 76, по темата:

,,Професионално управление на жилищните сгради – необходимост от обновяване за енергийна ефективност”.

Направете регистрация за участие:

Акценти в програмата:

През 2022 година, чрез българския План за възстановяване и устойчивост започва „трансформиране на съществуващия модел на предоставяне на 100% безвъзмездна финансова помощ за собствениците на жилищни сгради в устойчив механизъм с активното участие на администрация, собственици и бизнес“.

Проектът SHEERenov изпълнява дейности, които са в подкрепа на създаване на устойчив механизъм за предоставяне на интегрирани услуги за собствениците в многофамилни жилищни сгради. В тази връзка се организира настоящото събитие. Ще се проведе дискусия относно новите роли на участниците:

  • Професионалното управление на сградите в режим на етажна собственост – нагласите на собствениците и бизнеса – проучване на фирма Тренд
  • Собствениците и нуждата от промени в ЗУЕС, които да улеснят процеса
  • Бизнесът в ролята на „специализиран посредник“ в модела за обслужване „One stop shop” по проект SHEERenov и в контекста на ПВУ. 

Детайли открийте в прикачения файл.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Хибридна дискусия: