10.12.2021

Излизайки от пандемията, сме поканени да играем активно водеща роля в съвместното формиране на новата визия за ЕС.

Това, което е сигурно, е, че бъдещето на Европа е тясно свързано с бъдещето на нейната индустрия: силните амбиции изискват силни и иновативни компании, които имат средствата да отговорят на нуждите на цифровия и зеления преход, като същевременно повишават конкурентоспособността на ЕС.

Ето защо Групата на работодателите към Европейския икономически и социален комитет реши да организира своето водещо събитие в контекста на текущата Конференция за бъдещето на Европа (CoFoE), занимаваща се с тези теми заедно с редица представители на иновативни компании и със специалното участие на Херман Ван Ромпой, почетен президент на Европейския съвет.

Това събитие ще бъде и възможност за обсъждане на много от предложенията, включени в Манифеста на Групата на работодателите, озаглавен „Да направим ЕС способен за действие“, приет през октомври. Ключовите послания бяха публикувани в платформата на CoFoE, за която може да намерите повече информация ТУК.

Това събитие ще бъде записано на видео и излъчено в акаунтите на Групата на работодателите в социалните мрежи и ще остане видимо в Twitter и Facebook. За допълнителна информация посетете сайта на Групата на работодателите. 

ПРОГРАМА

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Определяне на нова визия за бъдещето на Европа