21.04.2022

PRIAevents  с партньорството на Българска стопанска камара организира онлайн конференция Pria Logistics&Transportation на 21 април 2022 г., с начало  11.00 часа българско време. Тя ще предостави на участниците цялостен преглед на процесите по веригата в сектор транспорт и логистика. Все повече фирми представят своите иновативни продукти и услуги, за които ще разберете директно от тях PRIAevents е утвърдена водеща фирма в организирането на бизнес-конференции в Румъния и Република Молдова. Организирала е стотици конференции в тези две страни, а от тази година също и в България. Основни партньори на конференцията са: PacketaБългарска стопанска камара, BRCCI и Grecu LawyersNSBSEU Shipments and Automotive Cluster Bulgaria.   ПРОГРАМА

11:00 - 11:15 - Начало на онлайн конференцията 

11:15 - 13:30 - Онлайн панел – Пазар на транспорт & логистика в България

Конференцията Pria Logistics & Transportations ще предостави на участниците цялостен преглед на процесите по веригата в сектор транспорт и логистика. Все повече фирми представят своите иновативни продукти и услуги. Конференцията предлага и добра възможност да се анализира пазара, особено 2 години след пандемията, както и да се очертаят предизвикателствата, но и новите решения и актуалните тенденции. Наред с това конференцията представлява и идеална платформа за обмен на знания и общуване за създаване на мрежи. Структура на участниците според продукта: куриерски услуги, логистика, товарни автомобили, комуникационни системи, контейнери, поточни линии, кранове, е-бизнес, шипинг, интра-логистика, IT/телематика, повдигаща техника, товаро-разтоварни дейности, управление на материали, системи за навигация, опаковане, палети, подвижен жп състав, рампи, цистерни, телекомуникации, транспорт, комунални превозни средства, системи за управление на складове, съхранение. Структура на участниците според сектор на стопанска дейност: технологии за автоматизация, комуникации, промишлено оборудване, товари, инфраструктура, IT, логистика, опаковане, технологии за опаковки, транспорт, автомобили, застраховки, лизинг, консултации, енергетика, нефт & газ, консултанти, инвеститори, фирми за онлайн продажби, търговия на дребно с хранителни стоки, търговци на дребно изобщо.

13:30 - 14:30 - Въпроси и отговори. Заключения 

Конференцията Pria Logistic & Transportations дава възможност за среща на фирми, експерти и държавни органи, работещи в областта на транспорта, логистиката и автомобилния сектор в България.

На конференцията Pria Logistics & Transportations на 21 април 2022 г. ще имате полза от това да научите за новостите в бизнеса в сектор транспорт и логистика, както и за законодателството, за анализи на високо равнище и за конкретни казуси.
Ще имате възможност да общувате с най-важните лектори в областта, както и да обмените мнения и опит с участниците, които се вълнуват от същите теми като Вас, да разберете какво е мнението на организациите и фирмите във вашия бранш.

Примерите, казусите и новините ще бъдат реален източник на знания и предпоставка за развитие във Вашата работа.

Ще имате контакт с над 3 000 онлайн зрители на събитието и около 150 участници на място.

Ще осъществите контакти и партньорства, ще обсъждате теми, които според Вас са важни съвместно да се задълбочи и промени законодателството.

Ще Ви свързват с една от най-високо ценените марки на бизнес-събития в Румъния, България и Република Молдова.

Лекторите и аудиторията могат да общуват и да задават и отговарят на въпроси в реално време!

Повече подробности можете да намерите ТУК .

Регистрацията на участници и журналисти става на адрес raluca.voivozeanu@priaevents.ro , тел. +40723121418.

Registration to Pria Transport& Logistics Bulgaria Conference, April 21st 2022 – Pria Events

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

ONLINE конференция „Logistics&Transportations Bulgaria Conference“