15.06.2022

По повод предстоящото 8-мо издание на най-престижните корпоративни награди "Компания на годината", ще очакваме Вашите кандидатури до 17 юни тук

Официалната церемония ще се проведе на 22 юни от 19.30 часа в Резиденция Бояна, София. 

Наградите се връчват за изключителен принос на компаниите/бизнеса/мениджъра в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри и предприемачеството сред българската общественост.

Какво ви дава отличието КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА?

  • Признание за постигнатото от вас в бизнеса не само в България, но и пред света, трибуна за вашите професионални успехи.
  • Позициониране на компанията ви сред лидерите в бранша.
  • Засилва професионалната репутация и позитивен имидж на компанията.
  • Отличава достиженията на лидерите на компанията и екипите зад тях.
  • Поощрява предприемачеството и професионалното развитие.
  • Споделяне на вашите успешни бизнес практики.

Кандидатстването в конкурса за всяка от категориите се извършва само онлайн чрез сайта и на имейл office@businesslady.eu.

Кандидатите отговарят на въпросник, свързан с постиженията и резултатите на Компанията през изминалата година, като всеки въпрос носи определен брой точки. Всеки член на журито оценява самостоятелно кандидатурите и изпраща оценките си на редакционния екип на сп. Business Lady, който обобщава получената от журито информация, и на тази основа класира кандидатурите във всяка категория и обявява финалистите. Точките, събрани от всички членове на журито, определят крайното класиране във всяка категория. Награда получават Компаниите/Лидерите, заели първо място във всяка категория. Допълнително се отличават и финалистите в топ 3.

Цялата информация с оценките и калкулациите се изпраща на  журито, което им позволява да проверят коректността на класирането. Това гарантира прозрачността на конкурса.

При конфликт на интереси членовете на журито не поставят оценки за съответната кандидатура, а липсващата позиция се запълва със средната оценка на другите членове на журито за тази кандидатура. Класиралите се на второ и трето място във всяка от посочените категории се обявяват за финалисти и получават сертификат “Company of the year’2022 финалист”.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Награди