15.04.2023 - 15.05.2023

133 -тото издание на едно от най-големите и важни събития в световната икономика се открива с пищна гала церемония и ще е достъпно за посещения и онлайн. Кантонският панаир се провежда в град Гуанчжоу (Кантон) в провинция Гуандун в Китай и е една от най-големите търговски изложби в света.

Тази година организаторите са си поставили няколко основни цели, които ще допринесат за развитието на глобалните търговски взаимоотношения. Кантонското изложение привлича хиляди посетители и изложители от цял свят. Това е идеалното място за бизнес срещи, за установяване на нови контакти и подписване на нови договори. А тази година 133 -тото издание предлага редица иновативни услуги за нови и стари посетители и изложители чрез официалния си сайт www.cantonfair.org.cn.

Някои от по-важните цели на това изключително важно изложение са свързани преди всичко с разширяване на мащаба и консолидиране на позицията му на «Панаир номер 1 в Китай». Физическият кантонски панаир ще бъде напълно възобновен и ще се проведе в 3 фази. 133-то му издание включва разширяване на площите като общата изложбена площ ще се увеличи от 1,18 милиона на 1,5 милиона квадратни метра.

Друга важна цел на 133 -тотo издание на Кантон е оптимизиране на изложбената структура и показване на най-новото развитие на различни сектори. Оформлението на изложбените части ще бъде подобрено и ще бъдат добавени нови категории, за да се демонстрират постиженията на подобряването на търговията, индустриалния прогрес и научните и технологични иновации. Трябва да се отбележи значимостта на Международната палата за рестартирането на глобалните вериги на доставки и подпомагане на международната търговска дейност.

Много важно е да подчертаем провеждането на панаира онлайн и офлайн и ускоряване на дигиталната трансформация. Организаторите предоставят възможността на изложителите да организират целия процес по участието си дигитално. Това включва онлайн заявка за участие, дигитално подреждане на щанда, дигитално подреждане на продуктите и подготовка на място, присъствие на фирмите и продуктите им в дигиталния каталог на изложението.

В помощ на всички участници е дигитален персонален асистент, онлайн система за насрочване и провеждане на бизнес срещи и преговори. Тези и много други дигитални услуги са достъпни на сайта на изложението www.cantonfair.org.cn

Сред важните цели и амбиции, които този изключителен търговски форум си поставя е и подобряване на целевият маркетинг и разширяване на глобалния пазар на купувачи.Кантонският панаир ще бъде отворен широко, за да покани купувачи от страната и чужбина. 133 Кантонски панаир облекчава условията за изложителите, с което ще допринесе за повече участници и повече глобални партньорства. Международната палата предоставя възможност на производители от всички държави да се представят на китайския пазар.

Участието в Кантонския панаир предоставя възможността за изграждане на международна репутация за вашата компания. Това може да помогне за привличане на нови клиенти, дистрибутори и партньори от различни страни по света.

И накрая, но не по важност е нарастване ролята на това изложение за допълнително насърчаване на инвестициите, чрез увеличаване на дейности на изложението. През 2023 г. ще се проведе вторият Форум на Перлената река, моделиран като едно плюс N,. Целта е да се създаде сцена за международни търговски мнения, да се чуе гласа на Canton Fair и да допринесе за мъдростта на Canton Fair.

Вижте повече във ВИДЕОТО

За допълнителна информация:

Десислава Дончева - председател на Българо-китайската камара за индустриално развитие 

Phone: +35928324152 

Mobile: +359877266005

Email: doncheva@bccid.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Стартира Кантонският панаир - 15 април 2023 г.