30.01.2024

Заключителна конференция по проект „Социален диалог за устойчиво развитие и достоен труд (SDSD)“ ще се проведе на 30 януари 2024 г., в зала „Триадица II“ на Гранд Хотел София, ул. „Ген. Гурко" №1.

Проектът е финансиран чрез Норвежкия финансов механизъм (Innovation Norway) и се изпълнява от Българската стопанска камара (БСК), в партньорство с Конфедерация на независимите синдикати в България (КНСБ), Конфедерация на норвежките предприятия (NHO) и Норвежката конфедерация на синдикатите (LO).

Норвежки представители ще вземат ключово участие с презентации на конференцията, а представители от БСК и КНСБ ще споделят редица добри практики от Норвегия.

Основна цел на проекта е изграждане на капацитет на социалните партньори в България за социален диалог, фокусиран върху устойчивото развитие, заетостта и достойния труд. Чрез дискусии и подходящи обучения в България се популяризират положителния норвежки опит и добри практики, които да подпомогнат българските социални партньори при създаване на нови умения, устойчиви модели и формулиране на нови политики и стратегии с дългосрочна перспектива.

Ще бъде осигурен симултанен превод (английски-български език). Участието е безплатно.

вж. ПРОГРАМА  и ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

За регистрации до 25 януари, по ел. поща на martin@bia-bg.com или по телефон: 02 93 209 21; 02 93 209 33.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Заключителна конференция по проект „Социален диалог за устойчиво развитие и достоен труд (SDSD)“