13.04.2024

Кога: 13 април 2024 година

Къде: Доходно здание, гр. Русе 

За събитието: Digital4Ruse: Дигитални възможности за бизнеса се завръща за трети пореден път, за да представи дигиталните иновации и стратегиите за успешен бизнес.

Програмата на събитието ще очертае дигиталното бъдеще на бизнеса в региона и ще заложи стъпките за изграждане на успешна дигитална маркетингова стратегия през 2024 година. Конференцията ще представи водещи лектори-практици със значителен опит, като сред тях ще бъдат и изпълнителните директори на едни от най-големите и успешни компании в Русенския регион. 

Основни акценти в програмата:

  • Дигиталното бъдеще и възможности за бизнеса в региона;
  • Европейско финансиране за дигитализация;
  • Възможности за достигане на външни пазари;
  • Дигитални маркетинг стратегии за бизнеса;
  • Киберсигурност – как да защитим бизнеса си в дигиталния свят;
  • AI в бизнес процесите.

Събитието се осъществява с подкрепата/партньорството на:

Българска стопанска камара, Българска Екомерс асоциация, Българската асоциация по информационни технологии, Българо-румънска търговско-промишлена палата, Русенска търговско-индустриална камара, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Българската предприемаческа асоциация и Etarget.

БСК е партньор на събитието. 

Членовете на БСК могат да се възползват от преференциални условия за посещение - промокод BIA10 дава 10% отстъпка от цената на единичен стандартен билет.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Digital4Ruse: Нови дигитални възможности