04.04.2024

Среща-разговор на производители и преработватели на плодове и зеленчуци ще се проведе на 4 април 2024 г. (четвъртък), от 9.00 ч., в Комплекс „Старосел“, зала „Терес“. Организатор на събитието е Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци (СППЗ), член на Българската стопанска камара (БСК).

Срещата ще бъде открита официално от инж. Стойко Кировски – председател на УС на СППЗ, и Кирил Вътев – министър на земеделието и храните.

Програмата на срещата е разпределена в два дискусионни панела - „Законодателни промени, инициирани от МЗХ“ и „Разяснения по прилагането на национални и европейски нормативни документи“.

Сред участниците ще бъдат: Кирил Вътев (МЗХ), Добри Митрев и Мария Минчева (БСК), Атанас Иванов (BASF), Йоргос Сандрос (D Sandros- Гърция), Николай Кръстев (Гласс Пак Трейд ЕООД), Даниела Венева (ЦУ на НАП), Светла Боянова (Българска аграрна камара), Александър Ангелинов Асоциация на традиционните български консерви в AMITOM) и др.

Вж. ПРОГРАМА НА СРЕЩАТА

За контакт: Антоанета Божинова, тел. 0889 321 015

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Среща-разговор на производители и преработватели на плодове и зеленчуци