05.06.2024

Европейски минен бизнес форум ще се проведе на 5 юни 2024 г., в София, Гранд хотел Милениум София.

Организатор е Българската минно-геоложка камара, в партньорство с Министерството на енергетиката и Европейската асоциация на минните индустрии. БСК е институционален партньор на събитието, което е най-значимата инициатива за бранша в България и е част от ключовите прояви в календара на европейската минна общност.

Във фокуса на внимание тази година ще бъдат актуалните политики и стратегии за отрасъла в Европа като Закона за критичните суровини, амбициите на ЕС за постигане на неутралност по отношение на климата, както и предизвикателствата пред бизнеса по отношение на екологичния преход. Заедно с това, ще бъде разгледано икономическото и социално значението на минната индустрия като ще бъдат представени актуални изследвания и конкретни примери за добри практики в регионите.  

Във форума ще вземат участие високопоставени представители на европейските институции, отговорни за отрасъла, членове на българското правителство и представители на местната власт, ръководители на европейски и национални браншови организации, водещи икономически експерти и бизнес лидери.

ПРОГРАМА 

Говорители

Брошура

Спонсорски пакети

РЕГИСТРАЦИЯ

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Европейски минен бизнес форум