HERE Technologies е глобален доставчик на локализационни услуги и картови бази данни за различни индустрии и сфери на приложение. С над 30-годишен опит и екип от над 8000 души мисията на компанията е да осигури автономен свят за всеки на основата на локацията.

Днес 4 от 5 автомобила в Западна Европа и Северна Америка използват данните на HERE Technologies за техните вградени навигации.

Съвместно с партньори, HERE Technologies разработва концепции в сферата на Автономни автомобили, Интернет на нещата и Умни градове.

Компанията нарича „Индекс на реалността“ данните, с които разполага на глобално ниво. „Отворената платформа за локация“ е мястото, където компаниите може да добавят, обменят и черпят данни в реално време в зависимост от техните нужди.

Повече за HERE Technologies можете да намерите на www.here.com

Джапан Табако Интернешънъл - България e водеща международна тютюнева компания с дейност в над 120 държави. Тя е световен собственик извън САЩ на цигарената марка номер две в света - Winston, и на Camel. Компанията държи най-голям световен дял от продажбите и на двете марки. В България компанията е позната и с марката си Sobranie. Други глобални марки от портфолиото са Mevius и LD. С международната си марка Logic, JTI също е основен играч на пазара на електронните цигари. От 2011 г. насам компанията има присъствие и в категорията тютюневи продукти, консумиращи се чрез нагряване – благодарение на Ploom.

С централа в Женева, Швейцария, компанията има близо 40 000 служители и през 2019 г. бе наградена с Global Top Employer за пета поредна година. JTI България също е отличена със сертификат Top Employer за всяка от последните 6 години. За последните 5 поредни години JTI България е и сред „Най-добрите работодатели“ в България в ежегодното проучване на AON Hewitt. Компанията е наградена в категорията „Малки компании“ с до 250 служители и е получила отличието за пети път от пет участия в изследването, което се провежда в България.

www.jti.com

Тех-ко ООД е сред водещите доставчици на резервни части и масла за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в България. Фирмата е официален дистрибутор на над 150 марки, повечето от които са сред най-качествените и предпочитани за оригинално вграждане от автомобилната индустрия. Клиенти на „Тех-ко“ са автосервизи, транспортни и автобусни фирми, както и някои бюджетни организации, общо над 10 000 регистрирани.

„Тех-ко“ развива собствена търговска мрежа, състояща се от 35 търговски обекта, разположени в 26 града в България. Директното присъствие в цялата страна осигурява високо ниво на обслужване, отговарящо на нуждите на клиентите.

Фирмата е основана през 1994 година и 25 години активно се развива. Към 2019 г. екипът на „Тех-ко“ наброява 726 души.

„Тех-ко“ е пълноправен акционер в Temot International - международна организация с дългогодишни традиции в търговската и сервизна дейност в автомобилния сектор.

www.tech-co.bg

IAB Bulgaria е лицензиран представител на Interactive Advertising Bureau - най-голямото глобално сдружение на медии и технологични компании, отговорни за дигиталния бизнес. Локални IAB организации има в 46 държави на 6 континента. Компании от целия свят участват в разработването и прилагането на стандарти в онлайн бизнеса и работят за развиването на дигиталната индустрия.

Сред членовете на IAB Bulgaria са bTV. Media Group, Net Info, Economedia, All Channels Communications Group, Guts&Brains DDB и още от най-успешните рекламни и медийни агенции в страната.

Мисията на сдружението е да популяризира интерактивния маркетинг и да работи за развитието на дигиталния пазар в България в тясно сътрудничество с бизнеса и регулаторните органи чрез провеждане на събития, обучения, пазарни проучвания и др.

Сертификационната програма на IAB е единствената, призната в целия свят и разработена от най-добрите експерти от водещи световни компании. Програмата съществува от близо осем години и до момента маркетинг специалисти от 47 държави по целия свят доказват професионализма си, благодарение на нея. Изпити могат да се полагат в четири различни области: Digital Marketing and Media Foundations; Digital Media Sales; Digital Media Buying & Planning; Digital Ad Operations.

www.iabbg.net

Данлекс ЕООД е изключителен представител от 1998 г. на международните концерни и технологични лидери Smiths Detection, Vanderlande Industries. Дейността на компанията е свързана с продажба и сервиз на системи на инспекция и детекция за летища, митници, пристанища, правителствени сгради и обекти на критичната инфраструктура, както и на багажни транспортни системи за пътнически терминали на летища. Фирмата оперира на три пазара – България, Македония и Косово. Пазарният дял в България е над 95%.

Сред клиентите на „Данлекс“ са: Народно събрание на Република България, Администрация при президента на РБ, Министерският съвет на РБ, Национална служба за охрана, международните граждански летища, авиокомпании, карго компании, митнически администрации, посолства, АЕЦ Козлодуй и др. Компанията има изпълнени проекти, насочени към експонирането и опазването на обектите на националното културно-историческо наследство. Дългогодишен партньор в тази област е световният лидер в производството и предлагането на музейно оборудване от всякакъв тип Glasbau Hahn.

www.danlex.com

Сдружение „Съюз на Счетоводителите в България“ (ССБ) е най-старата и най-представителната съсловна организация на счетоводители, дипломирани експерт-счетоводители, данъчни и финансови консултанти в България. Съюзът има отлично работеща организационна и клонова структура в 25 български града. От 1990 г. досега ССБ въплъщава желанието на своите членове за единение на цялата счетоводна гилдия чрез доказване, демонстриране и поддържане на висш професионализъм, отговорност и личностни качества.

www.accountancy.bg

Българска асоциация за развитие на бизнес софтуер (БАРБС) е създадена от компании с изявена лидерска, социална и иноваторска позиция по темите софтуер и подобряване на конкурентоспособността чрез модерна законова и фискална рамка. БАРБС е организация с отговорно отношение към казуси в индустрията, но и с грижа към клиентите и потребителите за основата на модерната икономика с добавена стойност и високата степен на електронизация. Ако сте софтуерна компания с ясни позиции и социално отговорен екип, който вярва във високите технологии и софтуера, който използвате е част от дигиталната ви стратегия, то БАРБС е организацията за Вас.

www.babsd.org

РАЙСВОЛФ България АД е водеща компания, специализирана в поверителното унищожаване на конфиденциална документация. Компанията е регистрирана в началото на 2010 г. През март същата година започва дейността си като част от REISSWOLF Group – организация с повече от 25 години опит и дейност в 30 държави. Като част от тази група, „РАЙСВОЛФ България“ съблюдава най-високите стандарти за сигурност, надеждност и качество.

www.reisswolf.bg

Компания за международни конгреси ООД – CIC Ltd. е професионален конгресен организатор. Дейността на фирмата е свързана с предлагане на интегрирани решения за логистика и управление на събития с широк обхват. Създадена е през 2003 г., със специфично за индустрията развиващо се ноу-хау и собствена система за управление на събития. Компанията е първия носител на наградата "EVENTEX“ в категория „Организатор на събития“. Достигнала е лидерство за България в сферата на конгресния и събитиен мениджмънт, с над 5000 успешно организирани събития с 300 000 участници.

www.cic.bg

Българска асоциация на заведенията (БАЗ) е учредена през 2018 г. Основните цели на асоциацията са подпомагане развитието на търговската дейност на членовете, защита и подпомагане на общи търговски и браншови интереси, налагане принципите на лоялна и етична търговска дейност. БАЗ е учредена от над 20 водещи фирми в бранша, като общият брой на членуващите към момента компании са 40, а заетите в тях са над 1 100 души. Сред членовете на БАЗ са едни от най-големите вериги заведения за хранене и развлечения - „Хепи“ ЕАД, „Клуб 23“ ЕООД, „Kанела 2011“ ООД, „Мементо Ентърпрайз“ ООД, „Фило – София - 2012“ ООД и др. БАЗ е един от основните инициатори по обществен дебат и законодателни промени, които да осигурят спокойното и регулирано развитие на бизнеса, в т.ч. по Наредба Н-18/2006 за касовите апарати.

baz.postr.eu

Дата: 20.06.2019

Прочетено: 1199