Сдружение “Национална камара пожарна безопасност в строителството” (НКПБС) е браншова организация на лица и дружества, работещи в областта на пожарната безопасност. В НКПБС членуват фирми и специалисти, които извършват проектни и проучвателни работи, експертни и консултантски услуги, монтажни и инсталационни дейности, сервизни дейности, производство на машини, съоръжения и апарати, развиват търговска дейност, посредническа дейност и други дейности, свързани с пожарната и аварийна безопасност.

 

Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) е най-голямата, най-представителна и влиятелна браншова организация в сферата на информационните и комуникационни технологии в България.

Създадена през 1995 г., в нея пряко членуват  100+ компании, за които работят повече от  16 600 ИКТ специалисти и генерират 4,35 млрд. лв. годишен оборот или 4% от БВП на страната.

Асоциацията обхваща фирми от всички сектори на информационните и комуникационните технологии - хардуер, софтуер, системна интеграция, мрежи, телекомуникации, доставчици на Интернет услуги, IoT, Game разработчици, финтех и др. БАИТ е член на DIGITALEUROPE – най-влиятелна европейска ИТ асоциация, която представлява дигиталната индустрия в Европа.

 

Сдружение “Национален борд по туризъм“ (НБТ) представлява обединения интерес на туристически сдружения (браншови, регионални и продуктови организации), общини, крупни инвеститори в областта на туристическата индустрия и свързаните с нея отрасли в икономиката.

От 2017 г. Националният борд по туризъм е член на Международната асоциация на хотелите и ресторантите, а от 2018 г. НБТ е асоцииран член на Световната организация по туризъм към ООН, с което е единствената българска организация, членуваща там.

 

Сдружение „Българска груминг асоциация“ има за цел да обединява и защитава интересите на своите членове, да популяризира дейността си и резултатите от нея, да защитава правата и интересите на грумърите (зоофризьорите) в България, да осъществява и развива връзки и сътрудничество със сродни браншови организации.

В края на 2018 г. Асоциацията, подкрепена от своите членове, е предприела активни действия за разкриване на процедура за актуализиране на списъка на професии за професионално образувание и обучение чрез включване на нова специалност „Зоофризьор“ и стартиране на процедура за включване на нови длъжности в Националния класификатор на професиите и длъжностите, а именно на зоофризьор на кучета, зоофризьор на котки, зоофризьор на дългокосмести животни и на понита.

 

“Юникомс Компютри” ЕООД е българска компания с над 20 години опит в сферата на информационните технологии. Основните дейности на фирмата са свързани с търговия с ИТ продукти, комплексни решения за фирми, ИТ сервиз. Фирмата предлага пълен спектър ИТ продукти, хардуер, софтуер и поддръжка. Юникомс е Apple Authorised Reseller. Компанията съвместява онлайн и офлайн предлагането на продукти, в комбинация със сервиз, за да предостави повече възможности и сигурност на своите клиенти. Фирмата предлага пълната гама продукти на Apple, както и огромен асортимент от аксесоари за тях.

Сервиз “Юникомс” разполага с опитни и квалифицирани специалисти, способни да приведат в работоспособност, както нова техника на цели офиси и компании, така и повредени компютри, таблети и телефони.

 

Capital Sportltd е компания, развиваща дейност в сферата на спортната outdoor индустрия и е позната на пазара чрез своята марка Varrio SportAll Seasons Outdoor и платформата www.varriosport.bg.

Www.varriosport.bg е платформа за хубавите неща в живота, място за outdoor култура и магазин за екипировка, предлагащ висококачествени продукти, професионална консултация и обслужване, експресна доставка и богата медийна платформа. Varrio Sport е една от най-предпочитаните компании за outdoor спорт в България със 100% клиентско одобрение (според клиентски отзиви) и бързо развиващ се модерен технологичен бизнес с фокус в намирането на решения за всеки клиент съчетан с уникален лесен, сигурен и бърз UX.

Varrio Sport е пълноправен член на БЕА – Българска Е-комерс Асоциация и БСК, и е партньор на български и световни компании в спортната и развлекателна индустрии.

 

Ардес Информационни Технологии” ЕООД e компания с над 20-годишна история и развива успешна дейност в сферата на информационните технологии.

Продуктовото портфолио на компанията включва голямо разнообразие от лаптопи, десктоп системи, специализирани компютри, смартфони, компоненти, аксесоари, периферия, специализиран софтуер и различни IT услуги.

Компанията е партньор на водещите световни брандове: Lenovo, Intel, Acer, HP Inc., HP Enterprise, Microsoft, ASUS, MSI, AMD, DELL и др.

Разполага с търговски обекти със сервиз в градовете - Варна и София, франчайз обекти във Велико Търново и Перник, както и интернет магазин.


Адвокатско дружество „Савов & Партньори“ е сред водещите кантори в сферата на данъчното, административното и търговско право. Екипът се отличава с експертиза и професионализъм и е придобил своя опит в ключови за България проекти и дела.

Кантората успешно защитава интересите на клиентите си при техните сделки и инвестиции, както и при данъчни ревизии и други взаимоотношения или спорове с администрацията. Кантората разполага с широка мрежа от независими адвокатски кантори в Европа, Азия и Америка.

 

„Авал Ин АД е инвестиционен посредник с над 20-годишен опит на капиталовите пазари. Компанията е един от водещите инвестиционни посредници в България от самото създаване на регулирания капиталов пазар в страната през 1997 г. “Авал Ин” АД е първата одобрена от “Българска фондова борса” АД като Съветник на малки и средни предприятия за „Пазар за растеж“. Компанията развива дейността си на територията на България, в рамките на Европейския съюз и европейското икономическо пространство, и в трети държави.

 

Балкан Техникъл Сървисис ЕООД е официален партньор на Oracle NetSuite от 2009 г. Компанията е оторизиран представител за продажба и внедряване на продуктите на Oracle NetSuite за Източна Европа.

През 2016 г. се присъединява към Suite Cloud Developer Network и сега е единственият SDN партньор за България и Румъния, който предлага изцяло интегрирани, одобрени от NetSuite модули за ДДС отчетност в двете държави. Като официален партньор на Oracle NetSuite, компанията има приключени продажби и цялостни внедрявания на софтуера на NetSuite в български и мултинационални компании, опериращи на територията на България, Румъния, Унгария, Великобритания и САЩ.

С дългогодишния си опит в предлагането и внедряването  на софтуера на Oracle NetSuite в компании от целия свят, „Балкан Техникъл Сървисис“ ЕООД изгражда разнообразно портфолио от услуги, но е специализирана във внедряването на ERP, CRM, E-commerce.

 

ЕКСПЕРТ-М ООД e компания, която разработва и внедрява интегрирани софтуерни приложения. Основно софтуерно решение – ERP EXPERT M. Главни сектори и направления, в които “ЕКСПЕРТ-М” ООД има опит: Производство и търговия с вина и спиртни напитки; Производство на  хляб и хлебни продукти; Сладкарска промишленост; Он-лайн търговия на дребно и едро чрез използването на интернет магазин MAGENTO, управление на складове LAGOS и ERP EXPERT M като едно цялостно решение; Счетоводни къщи; Търговски дружества

 

ICN.Bg е хостинг компания, основана през 2004 г. и е доказан и надежден партньор на българския предприемач и онлайн потребител. Компанията работи с малкия и с големия бизнес, и реализира мащабни проекти на местно и международно ниво. Предлага хостинг услуги, cloud базирани решения и бизнес мейл решения, в които внедрява последните технологични новости, подобряващи работата на сайтовете, платформите и системите на клиентите. ICN.Bg специализира в повишаване на IT сигурността на своите клиенти, сертифицирана е по ISO/IEC 27001:2017, отговаря на изискванията на GDPR и интегрира световните технологични иновации в сферата на онлайн защитата.

 

ФАИЪР ООД е компания, основано през 2008 г., с основна дейност металообработване и изработка на метални конструкции. Партньори на „ФАИЪР“ ООД са водещи фирми от България, Германия, Холандия, Франция, Австрия и други европейски страни. През годините фирмата се специализира и в производството на части и ремонт на минно-кариерна техника, монтаж и демонтаж на едрогабаритни съоръжения. Производствената база се намира в Индустриален парк „Оптикоелектрон“, гр. Панагюрище, разположена на площ от 4000 кв. м., разполага със сервиз и мобилно оборудване, с което се стреми да реализира и удовлетворява напълно клиентските изисквания.

 

Филип Морис България ЕООД е част от Филип Морис Интернешънъл (PMI), водещата международна тютюнева компания с над 150-годишна история, с присъствие в 180 страни и над 80 000 служители по целия свят. Днес PMI следва своята нова визия за изграждане на бъдеще без дим и е приоритетно ангажирана с разработката и предлагането на иновативни бездимни продукти с потенциала да намалят индивидуалния и обществен риск в сравнението с тютюнопушенето. Именно с тази цел, вече над 10 години в научноизследователските центрове на компанията в Швейцария и Сингапур над 430 научни експерти разработват нови бездимни алтернативи на цигарите.

“Филип Морис България” ЕООД следва визията на PMI и е ангажирана с постигане на целите за изграждане на бъдеще без дим в България. Компанията осъществява редица успешни програми за развитие на своите служителите за добри условия на работа и възможности за кариерно развитие.

От 2015 г. насам компанията ежегодно подпомага общностите в тютюнопроизводителните региони в страната чрез своята програма за устойчиво социално развитие „Забавно лято, Грижовна есен“, отличена с редица награди за най-успешна дарителска програма на малко и средно предприятие.

Дата: 21.09.2019

Прочетено: 1785