“АВАНТИ 777“ ЕООД – верига магазини за цигари, алкохол и пакетирани стоки с 60 търговски обекта в страната. Веригата предлага постоянно голям брой от трайно наложени ценови инструменти и промоционални активности. В допълнение, АВАНТИ гарантира на своите клиенти бързо обслужване и наличие на стоки в промоция. Всичко това, в комбинация с внимателно подбрания асортимент и удобната локация на магазините, превръща АВАНТИ в атрактивния магазин, в който всеки клиент намира бързо и лесно каквото търси.

“Айголд” ЕООД e българска компания, базирана в София и фокусирана в сферата на инвестициите във физическо притежаемо инвестиционно злато под формата на кюлчета и монети, одобрени по L.B.M.A. Целите на компанията са да постигне прозрачност в информацията, свързана с този тип инвестиция, работа само със световно ликвидни продукти, които са делими спрямо индивидуалните инвестиционни обеми на оптимални за българския пазар цени. Подходът на компанията е базиран на индивидуално внимание към всеки клиент, независимо от обема на неговата инвестицията. Компанията вярва в златото като символ на финансовата независимост и запазване на стойността на парите от финансови, икономически и геополитически кризи.

“Айрис Солюшънс” ООД разработва продукти и услуги, за да направи плащането от банковата Bи сметка дистанционно, сигурно и бързо, а приемането на плащания от търговците в реално време - лесно и ефективно. “Айрис Солюшънс” ООД е лицензирана платежна институция от БНБ с лиценз по чл. 4 т.7 и т.8 от ЗПУПС, позволяващ предлагането на услуги по доставка на информация по сметка и иницииране на плащане. Компанията разработва продукти в областта на отвореното банкиране, което стана възможно с имплементирането на втората платежна директива на ЕС /PSD 2/.

“Ара Колорс” e производител на професионални, ученически и детски материали за рисуване, наследник и продължител на традициите на СБХ “Художник” и СП “Изкуство”, датиращи от средата на миналия век. „Ара Колорс“ предлага материали за професионални художници с широк спектър – маслени, акрилни и темперни бои, професионален акварел, подрамки с грундирано платно, стативи и много други. А за деца и ученици фирмата произвежда разнообразни материали и пособия с високо качество – акварелни, темперни и акрилни бои, пастели, пластелини, глини и др. Фирмата е специализирана и в оборудването на галерии, ателиета и специализирани учебни заведения.

„ВИП Резиденси“ ООД е компания, специализирана в консултиране и подпомагане на усилията на чуждестранни инвеститори чрез своите инвестиции да придобият възможността за релокация на своя бизнес и семейства в България и други страни-членки на ЕС. Чрез експертите на фирмата в представителствата в България, Унгария, Кипър, Черна гора и ОАЕ, и стотиците партньори в Азия, Африка и Близкия изток, за последните 10 години са привлечени над 250 млн. евро инвестиции в България и над 1 млрд. евро в други страни-членки на ЕС.

“Крудл” ЕООД е българска софтуерна фирма с дългогодишен опит в разработката и внедряването на софтуер за бизнеса. Фирмата има богат опит, като предлаганите софтуерни решения покриват изцяло изискванията и нуждите на клиентите. Клиенти на фирмата са както български, така и чужди компании. Компанията разполага с център за развой, център за обучение и екип от квалифицирани и мотивирани специалисти. ”Крудл” ЕООД инвестира в развитието на своите служителите, ИТ общността и образованието. Фирмата дава работа на стажанти по специално разработена стажантска програма, която помага на новозавършилите специалисти да преминат и да се интегрират успешно в бизнеса.

denkstatt (Денкщат) България е консултантска компания, която помага на бизнеса да управлява въздействието си върху природния, социалния и човешкия капитал. Компанията е част от denkstatt Group – водещ консултант по устойчиво развитие в Централна и Източна Европа, с централа във Виена, Австрия. От 2010 г. denkstatt е член на INOGEN Environmental Alliance. Компанията работи по разнообразни теми като устойчиво бизнес управление (доклади, стратегии, проучвания), продуктова устойчивост, кръгова икономика и ресурсна ефективност, системи за управление на околната среда и енергията, инвентаризация на парникови газове, оценка на жизнения цикъл (LCA), развитие на организационен капацитет, управление на заинтересовани страни и инвестиции в местните общности, корпоративен well-being и др.

“MGL България” ООД е международна транспортна и спедиторска компания, която извършва висококачествени и надеждни транспортни и логистични услуги, като предлага гарантирани и удобни срокове за доставка. Компанията осигурява на клиентите си комплексни решения в сферата на спедицията, транспортните услуги и логистичното обслужване, базирани върху специфичните нужди на всеки клиент. Фирмата се стреми към повишаване качеството на услугите, като анализира и подобрява постоянно методите си на работа.

Youth Business Center YBC e учебен център за развитие на предприемаческите качества и умения у децата. Заниманията се провеждат под формата на игри, упражнения, мини проекти и забавления, които стимулират изграждането на компетенции за активно действие. Заниманията са модерирани в 4 модула: “Chief Junior”; “Diplomat Junior”; “Be a star” и “Здраве за лидери”. В ΥΒC децата стават изобретатели, не само изобретателни. Децата се научват да откриват бизнес възможности, да ги материализират и да продължат процеса след създаването на изобретение в комерсиализацията му. Мисията на ΥΒC е да развива поколение от успешни и щастливи деца и младежи, готови за предизвикателствата на съвременния свят.

Дата: 17.12.2019

Прочетено: 1159