18.08.2015

Синдиците на "Корпоративна търговска банка" АД (КТБ) обявиха списъка на приетите вземания във финансовата институция. Той ще бъде публикуван в Търговския регистър.

Съгласно разпоредбите от Закона за банковата несъстоятелност, списъкът включва имената на кредиторите, основанието и размера, с който е прието вземането, вида и размера на обезпечението и поредността на удовлетворяване на вземането. Приетите вземания в списъка са подредени по ред на удовлетворяване, а в рамките на реда – по азбучен ред.

Очаква се в кратък срок списъкът да бъде качен на интернет страницата на Търговския регистър, където ще е на разположение за проверка по партидата на КТБ АД (н) - ЕИК 831184677, в раздел „Обявени актове несъстоятелност”.  

Подробно описание на стъпките, които трябва да предприемете, за да достигнете до мястото в Търговския регистър, където списъкът на приетите вземания към КТБ АД (н) ще бъде публикуван, можете да намерите на интернет страницата на банката: www.corpbank.bg, в раздел ”Въпроси и отговори”. За бърз достъп – натиснете тук.

Дата: 18.08.2015

Източник: Еconomic.bg

Прочетено: 2009