09.02.2018

Тодор Тодоров беше избран за председател на УС на Стопанска камара - Раднево, на проведеното на 7 февруари 2018 г. Общо събрание на организацията. 

За членове на УС бяха избрани Марин Димов и Койчо Коев.

Тодор Тодоров е завършил с отличие „Техникум по механизация автоматизация инж. Иван Бъзнаров“, а след това магистърска степен по икономика в Икономически университет – Варна. Специализирал е Финансов мениджмънт в Университета за национално и световно стопанство - София, Финансов мениджмънт в Стопанска академия – Свищов, и Корпоративен мениджмънт към Институт за стимулиране на икономиката на Австрия. Притежава богат професионален опит, като последователно е заемал длъжностите главен счетоводител на Мини Марица изток ЕАД и на ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД, финансов директор на ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД, изпълнителен директор и член на СД на Мини Марица изток ЕАД. Член е на УС на ЕУРАКОЛ-Брюксел и е член-кореспондент на Руския държавен хуманитарен университет от 2017 г. Т. Тодоров управлява собствена консултантска и инвестиционна компания. Носител е на множество награди, в т.ч. на Президента на Р България, Съюза на учените в България и др.

ОС на СК-Раднево обсъди мерки и действия, свързани с покачването на цената на електроенергията, увеличението на такса "Битови отпадъци" за юридически лица в Община Раднево и др. текущи въпроси.

 

 

Дата: 09.02.2018

Източник: БСК

Прочетено: 3591