27.08.2018

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), член на БСК, и образователната организация ERP Academy ще финансират 30% от таксите на всички студенти в магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“ за академичната 2018/2019 година. Това е поредната инициативата, свързана с популяризирането на сферата на бизнес софтуера като перспективна за професионална реализация област в България. 

Практиката показва, че все повече предприятия, банки, търговски вериги и други компании усилено внедряват бизнес софтуерни системи и компаниите, реализиращи проектите, непрекъснато търсят подготвени кадри, а заплащането на такива специалисти е много над средното за страната. 

Магистърската програма по „Бизнес анализ и ERP решения“ на ERP Academy и ВУЗФ е единствената специализирана програма в Европа, която предлага обучение и разглежда най-популярните ERP платформи и решения от висок клас. Тя е на нивото на MBA програмите, а сред преподавателите са представители на някои от най-успешните компании в сектора в България като SAP, Oracle, erp.bg, Balkan Services, BG Business Solutions, SBS, Team Vision, Tame Chaos Consultanrs, NearSoft Europe, FTS Bulgaria, както и консултанти от водещи международни компании, които ще запознаят студентите с най-новото от все по-бързо набиращата скорост дигитална трансформация на бизнеса.

 

 

 

Дата: 27.08.2018

Източник: Банкеръ

Прочетено: 2857