Дата: 20.12.2018

Източник: БСК

Прочетено: 2292

Тази година, на деня на загиналите при трудова злополука - 28 април, КНСБ и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов” активираха дарителска кампания „Помогни на дете”. Целта е да се осигурят финансови средства за изплащане на месечни стипендии на деца, които са загубили родителите си при трудова злополука. Загиналите са миньори, полицаи, учители, шофьори, железничари и др., част от тях синдикални членове.

КНСБ изплаща месечни стипендии на 45 деца. За да изпълняваме отговорностите си към децата, които съдбата е изправила пред изпитание са необходими по 25 хил. лв. средно на година.

Нека заедно да дадем топлина на деца, загубили родителите си при трудова злополука! Изпратете SMS на 17 777 с текст DMS POMOGNI. Цената на съобщението е 1 лв., която е незначителна сума за всеки от нас, но може да промени живота на едно дете!

Искрената ни молба е да подкрепите кампанията и да препратите тази информация до вашите служители, предприятия, колеги и приятели, за да може да популяризираме инициативата и да успеем да осигурим подкрепа за нашите стипендианти!

Би било от изключителна полза за кампанията ако съберете под някаква форма своите колеги в предприятията, където работите, за да им бъде разказано за инициативата. Това могат да направят синдикалните организации към КНСБ във Вашата фирма. Ако няма такава, нашите колеги в Регионалните съвети са готови да го направят.

Нека заедно да дадем топлина на деца, загубили родителите си при трудова злополука! 

Нека на Коледа отворим сърцата си и да дарим щастие на поне едно сираче! 

Нека подадем ръка на слабите в труден час и светът ще бъде малко по-прекрасен! 

Повече информация можете да получите тук: https://dmsbg.com/10493/dms-pomogni/