25.03.2020

Скъпи приятели,

В този момент, в който държавата ни е в условия на извънредно положение, икономиката трябва да се справя с непознати и неясни предизвикателства. Тук е мястото на бизнеса да даде пример за съпричастност и безкористност за преодоляване на тежкото за всички ни положение.

Във връзка с кризисната обстановка и критичния недостиг на предпазни средства във всички болници в страната, инициираме благотворителна кампания за закупуване на защитни маски-шлемове за медицинския персонал от държавните и общински болници.

По препоръка на Световната здравна организация и Националния оперативен щаб, медицинският персонал и служители на различни учреждения, които работят на първа линия в борба с коронавируса, трябва да бъдат оборудвани със защитни шлемове, а държавата към момента не може да се справи с това предизвикателство. Шлемовете осигуряват най-високо ниво на защита и са нужни в битката с COVID-19 – в противен случай вероятността здравето и животът на медиците да бъдат подложени на висок риск е огромна.

Имаме готовност да организираме доставки на шлемове за медицинския персонал в цялата страна. Единичната цена на шлема е 12.50 лв. без ДДС.

Дълг на всеки от нас е да се включи в тази благородна кауза, според възможностите и силите си, в името на всички НАС!

Инициативният комитет не събира парични дарения, а координира закупуването на защитни маски и тяхното разпределение. Всяка организация ще получи документ за закупуването на предпазните средства от фирмата-производител. Ако имате предпочитания на коя болница искате да дарите защитните шлемове, ще уважим вашето искане.

За допълнителна информация, моля да се свържете с Анита Ангелова

( телефон: 0888807519, bai.helmet@gmail.com ).

С уважение,

Д-р Георги Езекиев

Началник отделение „Онкохирургия“ към КОЦ-Враца

Анита Ангелова

Маркетинг директор, FORBES България

Савина Езекиева

Управляващ съдружник, Алпико Пъблишинг ЕООД

Дата: 25.03.2020

Източник: zovnews.bg

Прочетено: 2919