20.05.2020

Българската асоциация на мрежовите академии (БАМА), член на БСК, бе отличена от „Сиско Системс“ за изключителен принос към инструкторите и курсистите от общността на Сиско мрежова академия (вж. ГРАМОТА).

В писмо до ръководството на БАМА от Омар Шабан – директор на глобалните операции Cisco Networking Academy, се казва:

Изправени пред огромните предизвикателства през последните няколко месеца, инструкторите и студентите от мрежовите академии на „Сиско“ трябваше да направят драматични промени в начините, по които преподават, учат и взаимодействат. Тези предизвикателства вдъхновиха иновативни решения и бързи действия. Удивен съм от изобретателността и всеотдайността на хора като вас, които имаме щастието да сте част от общността на Сиско мрежова академия.

Бих искал да ви благодаря за приноса ви към общността на Сиско мрежова академия в България. Духа на сътрудничество, който показахте в този труден момент, представлява най-добрата част от мрежовата академия на Сиско. Ние разбираме, че успехът на нашите студенти зависи от хора като вас. Надявам се това признание да покаже искрената ни благодарност за всичко, което сте направили, и да продължаваме да правим, докато работим заедно в подкрепа на общността на мрежовата академия. Нека продължим да се справяме заедно с това предизвикателство!

Дата: 20.05.2020

Източник: БАМА

Прочетено: 6085