19.07.2021

От 7 юни до 16 юли 2021 година, в град Плевен се проведе основен квалификационен REFA-курс, организиран от БИК Капиталов пазар ЕООД, за обучение на 10 специалисти по организация и оптимизация на работни системи и процеси.

Обучението се проведе на територията на „Леони България“ EООД. Всички участници - служители на предприятието, положиха успешно квалификационните изпити на двата модула и получиха своите REFA-сертификати. Международно признатият сертификат дава право да бъде извършвана консултантска дейност по методите и системата на REFA.

Предприятието е част от международната група LEONI, глобален доставчик на решения за управление на енергия и данни в автомобилния сектор и други индустрии. Групата има около 95 000 служители в 32 държави и генерира консолидирани продажби от 4.8 млрд. евро през 2019 г. Гамата от продукти, произвеждани в „Леони България“ EООД, включва кабели, оптични влакна, стандартизирани кабели, специални кабели и монтажни системи, както и интелигентни продукти и услуги.

БИК Капиталов пазар ЕООД е еднолично дружество на Българска стопанска камара и официален, изключителен представител на REFA-International AG за България.

Дата: 19.07.2021

Източник: БСК

Прочетено: 4886