30.11.2021

На 1 декември започва периодът за кандидатстване в НАГРАДИТЕ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2021

Най-престижният конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчивост в България е ежегодна инициатива на БФБЛ, с която търсим и отличаваме компаниите с кауза и въздействието им върху хората, обществото и природата. Наградите са отворени за участие за всички бизнеси независимо от големина, сектор и членство в нашата организация. 

Състезанието ви дава шанс да споделите своите успешни КСО кампании, да получите признание за устойчивите си практики и да утвърдите репутацията си на ангажирана компания. Не на последно място, така ще мотивирате и следващото поколение лидери да последват вашия пример. 

Новост в 19-ото издание на конкурса е категорията „Многообразие на работното място“ – част от усилията на БФБЛ като учредител на Хартата на многообразието в България да насърчи равенството и социалното приобщаване в работна среда.  

Кандидатстването е в седем категории

Инвеститор в обществото

Инвеститор в знанието

Инвеститор в околната среда

Инвеститор в човешкия капитал

Маркетинг, свързан с кауза

Най-добра социална политика на МСП

 

Многообразие на работното място

 

 

Подайте своите добри примери за ефективни КСО кампании до 15 януари. На уебсайта на БФБЛ ще намерите условията за участие, формуляр и още подробности за конкурса. 

За да се възползвате от видимостта, която предоставят авторитетните Годишни награди за отговорен бизнес и да промотирате своя бранд, ви предлагаме няколко варианта за спонсорство

За съдействие се свържете с екипа ни на office@bblf.bg и 02986 5202. 

И не забравяйте – всяко участие в конкурса е вече успех и ви нарежда сред лидерите в отговорното и устойчиво развитие в България!

Дата: 30.11.2021

Източник: БФБЛ - Българския форум на бизнес лидерите

Прочетено: 4752